4kleuren_logo

PBS verhoogde vloeren

Engineering in 3D

Engineering

Zowel het systeem als de werkwijze van PBS hebben zich al ruimschoots bewezen in de praktijk. Dat geeft ons de juiste basis en expertise om ons concept verder te ontwikkelen en waar nodig aan te passen aan uw specifieke wensen.

Communicatie

We hechten veel belang aan een goede voorbereiding en heldere communicatie. We werken dan ook in vaste teams en met de nieuwste technieken om snel en zorgvuldig te kunnen opereren. We zullen zorgdragen voor een onvoorwaardelijke inzet en nuchtere Hollandse instelling. Wat we bij PBS beloven maken we ook waar. Dat garandeert u een uitstekende basis om op samen te werken.

(BIM) Bouw Informatie Model

We zijn bedreven in het intekenen van de vloer in een 3D model. Door deze manier van ontwerpen in de werkvoorbereiding zijn bijvoorbeeld de knelpunten met onderliggende installaties eerder zichtbaar. Het model kan specifiek voor uw situatie ontworpen worden. Tevens kunt u in het model jaren later na oplevering door het specifieke onderdeel te selecteren het type paneel en onderconstructie met bijbehorende eigenschappen terug vinden.