4kleuren_logo

Projecten

Kantoren

Een verhoogde vloer in uw kantoor? PBS Holland maakt het! Hieronder vindt u een selectie van verschillende door PBS gerealiseerde projecten in de categorie kantoren.

timmerhuis-rotterdam

Timmerhuis Rotterdam

Dit speciale project met ca. 11.500 m2 geeft de mogelijkheden weer die men kan kiezen uit de verscheidenheid aan toepasbare toplagen. In dit project is er gekozen voor een geborstelde aluminium toplaag van Hoba Steel en een Bamboe side pressed van MoSo international.

Lees meer…


De Vloergoot PBS Holland

Vloergoot Rotterdam

In dit pand is een vloergoot geïntegreerd in de afwerklaag gecreëerd met de breedte van een vloertegel 600 mm. en een afgewerkte hoogte van Ca. 60 mm. zodat met gebruik van onze 16 mm. dunne tegel voldoende ruimte over blijft voor kabels en leidingen.

Lees meer…


PBS Verhoogde vloeren

Facet Utrecht

Naast de A2 bij leidsche rijn tegen Utrecht staat dit imposante diamantvormige gebouw van bijna 200 meter lang. Er ligt een vrij lage vloer in welke een kale afwerking heeft. Zodoende kan men naderhand varieren van vloerbedekking en is toch de flexibiliteit dankzij de vloer behouden.

Lees meer…


capgemini utrecht

Capgemini Utrecht

Het nieuwe hoofdkantoor van Cap Gemini, dat naast de A2 bij Utrecht staat, is ontwikkeld met het oog op ‘het nieuwe werken’. Omdat flexibiliteit hierbij – in allerlei opzichten – een zeer belangrijke randvoorwaarde is, is gekozen voor ca. 18.000 m2 verhoogde vloer.

Lees meer…


IBG GroningenIBG Groningen

Door een slimme integratie van installaties in de vloerconstructie van de kantoorverdiepingen wordt een lagere verdiepingshoogte gerealiseerd en telt het gebouw minder verdiepingen dan was voorzien in het stedenbouwkundig plan. Dit levert een aanzienlijke besparing op van materiaal en energie Het gebouw biedt plaats aan ongeveer 2.500 werkplekken.

Lees meer…


Red Apple Rotterdam Red Apple Rotterdam

The Red Apple is een 127 meter hoog gebouw gesitueerd op de kop van het Wijnhaveneiland in Rotterdam. The Red Apple is een gevarieerd bouwblok met appartementen, kantoren, winkels en horeca op een oppervlakte van 35.000 m2.

Lees meer…


ICC Den HaagICC Den Haag

Ca. 4.000 m2 verhoogde vloer met fabrieksmatig verwerkt parketvloer. Bijzonder aan dit project was de vele installaties onder de vloer en daarnaast dat van het plenum gebruikt werd gemaakt voor luchttoevoer

Lees meer…


Etap Lightning PBS Holland

Etap lightning

Het ETAP-hoofdkwartier in Malle heeft een showroom met ca. 350 m2 door PBS gefabriceerde verhoogde vloer. Bezoekers kunnen er de verlichtingsarmaturen in optimale omstandigheden bekijken. Als afwerking is hierbij gekozen voor een bamboe toplaag.  

Lees meer…


pietheinbuildingsamsterdamstreetviewentrancehan_0Piet Hein Buildings

Piet Hein Buildings is een kantorencomplex tussen het IJ en het stadscentrum van Amsterdam. Bedrijven kunnen er ‘slim, flexibel, inspirerend en betaalbaar’ huren. Mede met het oog op maximale flexibiliteit én de uitstraling wordt het gebouw voorzien van camouflage vloerdozen voor de distributie en ontsluiting van de (data)bekabeling in de 25.000 m2 tellend vloeroppervlak.

Lees meer…


Waterraven PBS HollandWaternet

Ca. 230 m2 verhoogde vloer met een prachtige afwerking van bamboe. Het monteren van een verhoogde vloer in een vergaderruimte.

Lees meer…


poort-van-limburgPoort van Limburg

Ca. 1.800 m2 verhoogde vloer met afwijkende paneelmaten en gecombineerd met isolatie onder de verhoogde vloer. Het aanbrengen van verhoogde vloeren ten behoeve van de kantoorfuncties.

Lees meer…


Aegon Den HaagAegon Den Haag

Renovatie van het hoogdkantoor in Den Haag. De vloer is ruim 3.000 m2 groot, met als eyecatcher 1.750 m2 composiet afwerking van cosentino silestone. Tevens is er een groot deel met parket en tapijt afgewerkt.

Lees meer…


Westraven PBS

RWS Westraven, Utrecht

Direct langs de A12 ligt het kolossale kantoorgebouw Westraven, de trotse vestiging van Rijkswaterstaat. Het oorspronkelijke pand onderging ruim vijfentwintig jaar na de ingebruikname een grootscheepse metamorfose. Onderdeel daarvan was de ca. 20.000 m2 verhoogde vloer met prachtige RVS toplagen.

Lees meer…


De Brug PBSUnilever “De Brug” Rotterdam

Aan de Nassaukade in Rotterdam is in het gebouw De Brug het hoofdkantoor van Unilever Bestfoods Nederland gevestigd. Het 133 meter lange kantoorgebouw hangt 26 meter boven de grond van het terrein van de Blue Bandfabriek. Een goed voorbeeld van effectief met de beschikbare ruimte omgaan i.c.m. de ca. 17.000 m2 verhoogde vloer met vele diversiteit aan afwerkingen en details.

Lees meer…


Mahler 4 Zuid-as PBSZuid-as Amsterdam

Ca. 240.000 m2 verhoogde vloer verspreid over 14 torens op de zuidas van Amsterdam. De verhoogde vloeren gemonteerd in dit project zijn gekozen door de diverse bovenstaande grootse architecten om een flexibele opzet van het interieur en gebouwfunctie te behouden.

Lees meer…


verhoogde vloer

Alaska gebouw Shell, Rijswijk

Het kantoor gebouw Alaska aan de Lange Kleiweg in Rijswijk omvat 30.000 m2 kantoorruimte met verhoogde vloeren. De vloerpanelen zijn fabrieksmatig verlijmd met het zeer hoogwaardige Forbo tapijt van de westbond serie.

Lees meer…