4kleuren_logo

PBS verhoogde vloeren

Nederlands Fabrikaat

Sinds de oprichting van PBS in 1979 heeft de onderneming zich ontwikkeld tot Nederlands enige producent van verhoogde montagevloeren. De vloerpanelen produceren wij volledig onder één dak. De productiehal exclusief onze opslagfaciliteit omvat ca. 9.300 m2 vloeroppervlak. Door de efficiënte opstelling van het geavanceerde machinepark kunnen wij een snelle en betrouwbare levering garanderen van topkwaliteit.

Tevens is hierdoor de keuze van afwerking nagenoeg eindeloos. Van bamboe tot composiet, van linoleum tot tapijt, we hebben de ervaring in huis. Heeft u al een afwerking voor ogen? Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag verder.

Milieubewust produceren

Uiteraard werken we conform de laatste (internationale) normen en hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zijn we erg kritisch ten aanzien van ons grondstofgebruik. Daarnaast kunnen we renoveren, waarmee we de levenscyclus van onze producten aanzienlijk verlengen. Maar ook op andere gebieden kijken we naar de toekomst: we kiezen in de relaties met onze stakeholders altijd voor de lange termijn.

Groene keuze

Met de verhoogde vloeren van PBS maakt u een groene keuze. PBS is namelijk als producent FSC® C102622 gecertificeerd. Daarmee levert ook u een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van uw gebouwen.

Tot slot kiezen we er bewust voor om onze productie in eigen huis te houden. Dat is niet alleen efficiënt, het zorgt ook voor een bescheiden ecologische footprint, zo besteden we veel aandacht aan het reduceren van het energieverbruik en afvalstromen in onze productie.