4kleuren_logo

PBS verhoogde vloeren

Over PBS

PBS is de marktleider op het gebied van verhoogde vloeren in Nederland. We ontwikkelen, produceren en installeren al onze vloeren geheel in eigen beheer. Dat betekent voor u: efficiënte samenwerking, snelle en betrouwbare levering én natuurlijk van topkwaliteit.

Als enige leverancier in Nederland beschikken we over een geavanceerd machinepark waar alle onderdelen van onze verhoogde vloeren worden geproduceerd. Dat stelt ons in staat om de kwaliteitseisen op te schroeven naar het hoge niveau waarmee we ons onderscheiden.

Bovendien kunnen we hierdoor snel schakelen, bijvoorbeeld door in onvoorziene situaties snel ‘bij te produceren’. Het feit dat we alleen voor onszelf produceren is daarbij uiteraard van belang.

Communicatie

We hechten veel belang aan een goede voorbereiding en heldere communicatie. We werken dan ook in vaste teams en met de nieuwste technieken om snel en zorgvuldig te kunnen opereren. Samengevat zijn we groot geworden op basis van onze onvoorwaardelijke inzet en nuchtere Hollandse instelling. Wat we bij PBS beloven maken we ook waar. Dat garandeert u een uitstekende basis om op samen te werken.

Financieel kerngezond

PBS is al meer dan 35 jaar actief, in Nederland en ver daarbuiten. In die tijd hebben we niet alleen een schat aan ervaring opgedaan, maar zijn we ook uitgegroeid tot een zeer stabiele partner: we hebben een organisatie die ook de grootste klussen uitstekend aankan, stellen opdrachtgevers nooit voor verrassingen en zijn financieel kerngezond.

We zijn daarom ook op langere termijn in staat om aan onze garantieverplichtingen te voldoen. En omdat we niet afhankelijk zijn van derden, nemen we bij elk project de volledige garantie voor onze rekening.