Skip to content

Over PBS Holland

Toonaangevend op het gebied van verhoogde vloeren

PBS is een toonaangevend bedrijf op het gebied van verhoogde vloeren in Nederland. We ontwikkelen, produceren en installeren al onze vloeren geheel in eigen beheer. Dat betekent voor u: efficiënte samenwerking, snelle en betrouwbare levering én natuurlijk van topkwaliteit.

Als enige leverancier in Nederland beschikken we over een geavanceerd machinepark waar alle onderdelen van onze verhoogde vloeren worden geproduceerd. Dat stelt ons in staat om de kwaliteitseisen op te schroeven naar het hoge niveau waarmee we ons onderscheiden.

Bovendien kunnen we hierdoor snel schakelen, bijvoorbeeld door in onvoorziene situaties snel ‘bij te produceren’. Het feit dat we alleen voor onszelf produceren is daarbij uiteraard van belang.

We hechten veel belang aan een goede voorbereiding en heldere communicatie. We werken dan ook in vaste teams en met de nieuwste technieken om snel en zorgvuldig te kunnen opereren. Samengevat zijn we groot geworden op basis van onze onvoorwaardelijke inzet en nuchtere Hollandse instelling.

Wat we bij PBS beloven maken we ook waar. Dat garandeert u een uitstekende basis om op samen te werken.

42 jaar geschiedenis

Sinds de oprichting van PBS in 1979 heeft de onderneming zich ontwikkeld tot Nederlands enige producent van verhoogde montagevloeren. De vloerpanelen produceren wij volledig onder één dak. De productiehal exclusief onze opslagfaciliteit omvat ca. 9.300 m2 vloeroppervlak. Door de efficiënte opstelling van het geavanceerde machinepark kunnen wij een snelle en betrouwbare levering garanderen van topkwaliteit.